fbpx Skip to main content

Campingområdet

Hyggelige aftener Strand i baghaven & Dejlige omgivelser

Skal du overnatte?

Velkommen til festivalens campingområde! Vi glæder os til at tage imod dig og have dig boende hos os i løbet af festivalugen. Her er nogle praktiske oplysninger for at hjælpe dig med at have en komfortabel og hyggelig overnatningsoplevelse:

(Camping er inkl. billetprisen, tæt ved havn og strand)

Langt de fleste gæster overnatter på festivalens campingområde, hvor man frit kan slå sit telt op eller opstille sin campingvogn, hvis man har købt billet til festivalen. Campingpladsen åbner fredagen inden festivalugen kl. 17.00 og lukker tirsdagen efter kl. 14.00. Campingpladsen er kun tilgængelig for gæster med armbånd. Armbånd skal vises på forlangende. Uden armbånd må man selvfølgelig gerne gå en tur gennem campingpladsen. Vi beder de gæster, som ankommer fredagen op til festivalen, om ikke at køre frem ad Kongevejen og Darrehøjsvej før kl. 17.00, af hensyn til naboernes mulighed for at komme ud og ind af deres ejendomme. Vi beder om forståelse for, at alle faciliteter ikke fungerer optimalt de første dage. Husk, at brandmyndighederne kræver, at der skal være tre meter mellem hvert telt eller campingvogn.

CAMPINGVOGN

Der er ikke strømtilslutning til campingvogne på området. Telte og campingvogne skal opstilles på separate områder for telte og separate områder for campingvogne. Følg områdeanvisningerne. Eller spørg, vi hjælper gerne.

TELTHOTEL

Vi tilbyder overnatning i et færdigopstillet telt på campingområdet. Teltet er fuldt møbleret med to senge med madrasser og sengetøj. Så kan det ikke blive lettere! Teltet vil være tilgængeligt i hele festivalperioden, fra fredagen før festivalen kl. 17.00 til tirsdagen efter.

Vi håber, at disse oplysninger hjælper dig med at have en fantastisk overnatningsoplevelse på festivalen. Hvis du har nogle spørgsmål eller bekymringer, så tøv ikke med at kontakte en af ​​vores medarbejdere. God festival!