fbpx Skip to main content

FAQ's oftest stillede spørgsmål

AFFALD

Benyt containere for at mindske brandfaren, samt sikre at campingområdet er pænt. Forlad ikke campingområdet før du har ryddet op efter dig selv.

 

BADEMULIGHEDER

Der findes brusebade med varmt vand ved toiletbygningen. Og så er stranden en fantastisk bademulighed, hvis du er lidt af en viking.

 

BETALINGSMIDLER

Festivalen er kontantfri, men du kan sætte kontanter ind på dit festivalarmbånd og betale med det. Der kan indsættes kontanter på armbåndet i sekretariatet. Vi modtager også kort som VISA, VISA Electron og Mastercard. Vi modtager også MobilePay.

 

BILER

Der er få p-pladser på campingområdet, derfor henstiller vi til, at vores gæster efterlader bilerne i Kragenæs. Det er ikke tilladt at flytte sin bil fra campingområdet under festivalen uden særlig tilladelse.

 

BILLETOMBYTNING

Den trykte eller elektroniske billet ombyttes i sekretariatet til armbånd. Ombytningen kan ske fra tirsdag den 25. juli. Desuden er der rullende salg på campingpladsen.

 

BRANDSIKKERHED OG BRANDVEJE

Brandveje skal holdes frie og ryddelige og må aldrig blokeres. Af hensyn til sikkerheden må der ikke medbringes løse stole, borde, ølkasser eller lign. i musikteltet. De i forvejen opstillede stole og borde må ikke flyttes.

 

CAMPINGOMRÅDET

Lydniveauet på alle teltområder skal være begrænset til egen lejr efter kl 24. Det gælder både telte og campingvogne. 

Bemærk at der er særskilte områder til telte og Campingvogne på campingområdet. 

Camping foregår på eget ansvar. Festivalen påtager sig intet ansvar for tyveri og hærværk.

 

CYKLER

Cykler er meget velkomne og er en fantastisk måde at se hele Femø på, samt transportere sig mellem havnen og festivalområdet.

 

DAGLIGVAREHANDEL

Det er muligt at handle dagligvarer i Havnehøkeren, der ligger på havnen. Det er en butik, der er drevet frivilligt af femøboerne. Der kan også bestilles varer hjem.

 

GRILL OG ÅBEN ILD

Det er IKKE TILLADT at have åben ild på campingområdet pga. brandfare. KULGRILL må kun benyttes på de afmærkede pladser. Gasgrill er tilladt overalt på campingpladsen.

 

HANDICAPFACILITETER 

Der findes handicaptoilet ved indgangen til musikteltet. Hvis du har særlige ønsker, så tag fat i os. Vi hjælper gerne.

 

HUSDYR

Lad kæledyrene blive hjemme. Det er ikke tilladt at have husdyr med på festivalområdet, hverken med eller uden billet.

 

INFORMATIONEN OG HITTEGODS

Har du behov for hjælp, eller har du spørgsmål, så find sekretariatet. Her kan man også aflevere hittegods eller efterspørge sine forsvundne sager.

 

LÆGEN PÅ FEMØ

Niels Svensson tlf. 5471 5005 – er på vagt under hele festivalen. Hans lægepraksis ligger i Nørrebro et par kilometer fra festivalpladsen.

 

MAD OG DRIKKE

Baren i musikteltet åbner allerede onsdag. Dejlig mad kan købes i cafeen. Se cafeens åbningstider og menu her http://femofestival.dk/mad-drikke/ I musikteltet er det ikke tilladt at medbringe sin egen mad eller drikkevarer.

 

MOBILOPLADNING

Der er muligt at oplade telefoner i sekretariatet, ved toiletbygningen og bagerst i musikteltet. Husk selv at medbringe opladeren.

 

NABOHJÆLP

Hold øje med din nabos telt, samt mistænkelige personer. Oplever du noget mistænkeligt, så kontakt med det samme en festivalmedarbejder eller en vagt.

 

OPRYDNING

Husk venligst at opfylde og tildække opgravede huller. Benyt affaldscontainerne, som er placeret på pladsen.

 

OVERNATNING I PERSONBILER

Det er ikke tilladt at overnatte i personbiler eller stationcars på festivalens parkeringspladser.

 

PAVILLON

Brug af pavillon er kun tilladt i teltområder eller som erstatning for manglende fortelt.

 

POSTADRESSE UNDER FESTIVALEN

Darrehøjsvej 1, 4945 Femø.

 

SIKKERHED 

​Vagternes anvisninger skal følges.

 

TELTAFSTAND

Brandmyndighederne kræver, at der skal være tre meter mellem hvert telt eller campingvogn.

 

UHELD OG SAMARITTER

Kommer du til skade, eller bliver du dårlig, kan samaritterne hjælpe. ASF Dansk Folkehjælp etablerer nødhjælpstjeneste ved sekretariatet.