fbpx Skip to main content

Plads til hele familien

For både børn og voksne

Femø Festival er ikke kun en fejring af musik. Det er også en festival, der har et stærkt fokus på børn og familier. Festivalen tilbyder en række aktiviteter og begivenheder, der kan underholde og engagere børn i alle aldre, så alle kan få en mindeværdig oplevelse. Hver dag på festivalen er der for børn og barnlige sjæle mulighed for at synge, danse og have det sjovt. Med fokus på kreativitet og leg tilbyder festivalen en livlig og energisk atmosfære, hvor der er plads til alle.

Masser af aktiviteter og sjov

Festivalens campingplads er i høj grad også egnet til familier, med sin placering lige ved siden af en børnevenlig strand og med masser af plads til at lege og udfolde sig. På Femø er der mange andre sjove muligheder for børn. I Nørreby, der ligger en cykeltur væk, er der åbent værksted for børn, hvor de kan udforske deres kreative side med aktiviteter som maling, sløjd og meget mere.

En mindeværdig oplevelse

For dem, der søger lidt eventyr, afholder festivalen en Street Parade med sjove kostumer og minigolf på Femø Kro. På øen er der også en eventyrsti, hvor du kan finde figurer fra klassiske eventyr, og på havnen kan du leje cykler for at udforske den smukke ø. Så er du på udkig efter et lille eventyr i den danske højsommer, er der altid plads til dit telt eller campingvogn på vores dejlige strandeng på Femø! Hvor både voksne og børn får en mindeværdig oplevelse.