fbpx Skip to main content

Styrk din markedsføring og støt Femø festival

Du har som virksomhed mulighed for at støtte Femø Festival med et sponsorat, og samtidig styrke dig egen markedsføring og synlighed. 

Vi tilbyder 5 forskellige sponsorløsninger:  

SOLO

Logo på hjemmesiden med link til din virksomhed

2.500 kroner ex. moms

DUO

Logo på hjemmesiden med link til din virksomhed. Post om din virksomhed på Facebook og Instagram. To partoutbilletter til 50 procent rabat.

5.000 kroner ex. moms

KVARTET

Logo på hjemmesiden med link til din virksomhed. Post om din virksomhed på Facebook og Instagram. Fire partoutbilletter til 50 procent rabat. Tak fra scenen under festivalen. Firmanavn på logobanner ved musikteltet.

7.500 kroner ex. moms

ORKESTER

Logo på hjemmesiden med link til din virksomhed. Post om din virksomhed på Facebook og Instagram. Seks partoutbilletter til 50 procent rabat. Tak fra scenen under festivalen. Firmalogo på logobanner ved musikteltet. Firmanavn med i ”Tak til sponsorer”-annonce i Folketidende samt på Facebook og Instagram.

10.000 kroner ex. moms

BIGBAND

Logo på hjemmesiden med link til din virksomhed. Post om din virksomhed på Facebook og Instagram. Seks partoutbilletter til 50 procent rabat. Tak fra scenen under festivalen. Firmalogo på logobanner ved musikteltet. Firmanavn med i ”Tak til sponsorer”-annonce i Folketidende samt på Facebook og Instagram. Logo på Plakaten 2023. Logo på programfolderen, som uddeles til alle gæster på festivalen.

12.500 kroner ex. moms